Propera assemblea de la Coordinadora d'Informàtica de la CGT a l'àgora Juan Andres Benitez

sdf

La coordinadora d'informàtica de la CGT ens reunim el primer dimecres de mes a les 18.45 al carrer Pare Lainez 18. Ara bé, el proper dimecres 3 d'octubre hem decidit convocar l'assemblea a l’àgora Juan Andrés Benítez a la mateixa hora. Aquesta convocatòria no és casual, es produeix dins el marc de la Campanya Okupa l'Àgora que pretén omplir l’àgora d'activitats fins la data del judici(17 d'octubre).

El nostre objectiu més enllà de defensar l'àgora com a eix vertebrador de moviments socials i com a punt de referència per a les veïnes del barri, essent així un projecte d'integració i d'empoderament per a totes aquelles persones del barri del Raval que el fan seu i el fan créixer, creant així un barri alegre i combatiu. El que volem també denotar la necessitat d'impulsar espais autogestionats arreu on poder compartir propostes i socialitzar els conflictes.

La precarietat i les relacions de poder no només es donen en els nostres llocs de treball, es donen en el nostre dia a dia ja sigui pagant lloguers que a més molts cops són impossibles, aguantant essers que es creen superiors pel fet de ser "homes" o persones que simplement volen imposar la seva opinió sense cap mena de raó i amb nul·la capacitat d’autocrítica, aguantant cops de porra i assassinats per un estat que busca legitimar-se mitjançant la violència,...

La revolució com a resposta a la seva repressió. L'àgora com a exemple de contrapoder veïnal.

Coordinadora d'informàtica de la CGT

 

(*) Foto del cartell by @FotoMovimiento